Lenspen LP-1 lens cleaner


Lenspen original baru untuk dijual!

Lenspen adalah pencuci lensa yang mampu membersihkan pelbagai kesan kotoran dari permukaan lensa anda. Kotoran berminyak, habuk, cap jari, dan pelbagai lagi mampu dibersihkan dengan mudah menggunakan lenspen, tanpa meninggalkan sebarang kesan calar pada lens anda.

Dengan lenspen, anda boleh membersihkan permukaan lensa anda secara profesional, tanpa perlu membayar kos ratusan ringgit untuk menghantar ke kedai. Dengan permukaan pencuci lenspen yang istimewa dan berteknologi tinggi, permukaan lensa anda adalah selamat daripada sebarang kesan calar, berbanding penggunaan kain microfiber dan cecair pencuci alkohol yang masih meninggalkan kesan alkohol pada permukaan lensa ada.

Satu - satunya produk yang diiktiraf oleh NASA sebagai pencuci lensa yang terbukti keberkesanannya!!

Bahan pembersih lenspen yang istimewa boleh di"recharge" hanya dengan meletakkan penutupnya dan memutarkan penutup beberapa kali, dan lenspen anda sedia untuk digunakan. Tidak perlu anda berbelanja lagi untuk membeli bahan pencuci tambahan. Sungguh mudah!

Dapatkan lenspen ini pada harga RM35 sahaja!! ya, hanya pada harga RM35, anda akan mendapat produk lenspen original ini dan boleh mula membersihkan lensa anda dengan selamat dan efektif.

*kami juga akan mengajar anda cara untuk menggunakan lenspen ini.

Dapatkan lenspen ini hanya pada hara RM35 COD (tambah RM4 untuk kos penghantaran ke seluruh malaysia)

emel ke nukeaf@gmail.com atau sms ke 0142676204-imran untuk sebarang maklumat lanjut / untuk membuat pembelian

Comments

Popular posts from this blog